Aperitive cu carne de miel
PrinteazaO reteta de aperitive cu carne de miel din: maruntaie de miel, ceapa verde, marar verde, ceapa, sare, piper, busuioc, aluat si smantana.
- maruntaie de la un miel
- 1 legatura ceapa verde
- 1 legatura marar verde
- 2 cepe uscate
- sare
- piper
- busuioc
- aluat pentru clatite gata preparat
- smantana
Mod de preparare:
Faci 10-20 clătite şi le laşi să se răcească. Fierbi măruntaiele de miel şi le tai cu cuţitul foarte mărunt. Tai ceapa uscată şi partea albă de la ceapa verde şi o căleşti în puţin ulei. Adaugi apoi măruntaiele tocate şi mai laşi câteva minute pe foc.
Apoi adaugi mărarul tocat mărunt. Amesteci bine şi apoi potriveşti de sare şi de piper şi încorporezi o lingură de smântână. Cu această compoziţie umpli clătitele sub forma unor trăistuţe pe care le legi cu o frunză de ceapă verde. Poţi servi aperitivele cu smântână pe deasupra.
Aperitive cu carne de miel
Pofta buna!