Aperitive cu carne tocata

Printeaza

Aperitive cu carne tocata din: carne tocata, usturoi verde, ceapa verde, nuca, ou, busuioc verde, ierburi provensale, sare si piper.

 

Ingrediente:Aperitive_cu_carne_tocata

  • 500 g carne tocata (porc, pasare)
  • 2 fire de usturoi verde
  • 4 fire de ceapa verde
  • 2 linguri cu nuca macinata fin
  • 1 ou
  • 1 lingura cu busuioc verde tocat marunt
  • 1 lingurita cu ierburi provensale
  • sare
  • piper negru

 

Mod de preparare:

Toacă mărunt usturoiul şi ceapa cu tot cu frunze şi amestecă-le cu carnea şi restul ingredientelor.

Sărează la final, ca să simţi gustul cum trebuie. Când compoziţia e gata, modelează discuri şi aplatizează-le în palmele umezite în apă rece.

Pune-le în tava tapetată cu hârtie de copt şi dă-le la cuptorul încins, la foc potrivit, 30-40 de minute.

Lasă-le să se răcorească în tavă, scoate-le pe platou şi serveşte cu orice salată de verdeţuri.

 

Aperitive cu carne tocata

Aperitive_cu_carne_tocata

Pofta buna!

 

 

 

Aperitive cu somon si caviar

Reteta zilei: Retete cu aperitive

Reteta zilei: Aperitive cu sparanghel si prosciutto Aperitive cu sparanghel si prosciutto din: sparanghel, prosciutto. Poate te intereseaza si: Aperitive cu somon, icre negre si piersica Aperitive cu bacon afumat si rosii Aperitive cu peste si ricotta Ingrediente:  1 buchet de sparanghel 120gr prosciutto feliat         Mod de preparare: Se incalzeste gratarul […]

Reteta zilei: Aperitive cu ton

Aperitive cu ton din: ton, ceapa, ceapa verde, sos de soia, ulei de susan, pasta de usturoi, seminte de susan. Ingrediente: 2 bucati ton 1 ceapa, feliata ½ cana ceapa verde tocata 3 linguri sos de soia 1 linguriță ulei de susan 1 linguriță pasta de usturoi 1 lingură semințe de susan Mod de preparare: […]

Aperitive cu legume si parmezan

Aperitive cu legume si parmezan

Aperitive cu legume si parmezan din: cartofi, faina, parmezan, praf de copt, oua, lapte, iaurt, castraveti, usturoi, branza de capra, sare, piper, marar. Ingrediente: 500 g cartofi 100 g făină 100 g parmezan 1 pliculeţ praf de copt 2 ouă 60 ml lapte dulce 200 ml iaurt 2 castraveţi 2 căţei de ustu­roi 300 g […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.