Reteta zilei: Aperitive cu sparanghel si prosciutto Aperitive cu sparanghel si prosciutto din: sparanghel, prosciutto. Poate te intereseaza si: Aperitive cu somon, icre negre si piersica Aperitive cu bacon afumat si rosii Aperitive cu peste si ricotta Ingrediente: 1 buchet de sparanghel 120gr prosciutto feliat Mod de preparare: Se incalzeste gratarul […]
Aperitive cu carne tocata
PrinteazaAperitive cu carne tocata din: carne tocata, usturoi verde, ceapa verde, nuca, ou, busuioc verde, ierburi provensale, sare si piper.
- 500 g carne tocata (porc, pasare)
- 2 fire de usturoi verde
- 4 fire de ceapa verde
- 2 linguri cu nuca macinata fin
- 1 ou
- 1 lingura cu busuioc verde tocat marunt
- 1 lingurita cu ierburi provensale
- sare
- piper negru
Mod de preparare:
Toacă mărunt usturoiul şi ceapa cu tot cu frunze şi amestecă-le cu carnea şi restul ingredientelor.
Sărează la final, ca să simţi gustul cum trebuie. Când compoziţia e gata, modelează discuri şi aplatizează-le în palmele umezite în apă rece.
Pune-le în tava tapetată cu hârtie de copt şi dă-le la cuptorul încins, la foc potrivit, 30-40 de minute.
Lasă-le să se răcorească în tavă, scoate-le pe platou şi serveşte cu orice salată de verdeţuri.
Aperitive cu carne tocata
Pofta buna!
Reteta zilei: Aperitive cu ton
Aperitive cu ton din: ton, ceapa, ceapa verde, sos de soia, ulei de susan, pasta de usturoi, seminte de susan. Ingrediente: 2 bucati ton 1 ceapa, feliata ½ cana ceapa verde tocata 3 linguri sos de soia 1 linguriță ulei de susan 1 linguriță pasta de usturoi 1 lingură semințe de susan Mod de preparare: […]
Aperitive cu legume si parmezan
Aperitive cu legume si parmezan din: cartofi, faina, parmezan, praf de copt, oua, lapte, iaurt, castraveti, usturoi, branza de capra, sare, piper, marar. Ingrediente: 500 g cartofi 100 g făină 100 g parmezan 1 pliculeţ praf de copt 2 ouă 60 ml lapte dulce 200 ml iaurt 2 castraveţi 2 căţei de usturoi 300 g […]
Pofta buna!