Barcute aperitiv cu branza din: castraveti, unt, branza, ardei, patrunjel, ceapa. Ingrediente: 8 castraveţi 60 g unt 300 g brânză 2 ardei graşi roşii 2-3 fire pătrunjel frunze de ceapă verde Mod de preparare: Tai mărunt pătrunjelul, ardeii şi ceapa verde. Speli bine castraveţii, elimini capetele şi îi tai în felii groase de 1 […]
Aperitive de cascaval cu oua
PrinteazaAperitive de cascaval cu oua din: cascaval, oua, smantana, mustar, sare, ceapa verde, piper, rosii cherry, salata verde, ceapa verde, sare, ulei, otet balsamic.
Ingrediente:
- 200 g cascaval
- 4 oua
- 100 g smantana
- 2 lingurite mustar sau hrean ras
- sare
- 2-3 fire ceapa verde
- piper
pentru decor si salata:
- 150 g rosii cherry
- 1/2 salata verde
- 1 ceapa verde
- sare
- ulei
- otet balsamic
Mod de preparare:
Ambalezi caşcavalul într-o pungă de plastic şi îl pui să fiarbă la foc mic, până se înmoaie.
Il scoţi din pungă şi modelezi bucăţi de caşcaval pe dosul a 4 forme pentru tarte, apăsând bine.
Introduci formele în frigider pentru 15-20 de minute, până se întăreşte caşcavalul.
Intorci formele şi scoţi cu grijă coşuleţele de caşcaval care s-au format. Fierbi 4 ouă tari, iar după ce s-au răcit, le decojeşti.
Mixezi smântână cu 2 linguriţe de muştar sau hrean ras. In acest dressing încorporezi ceapa verde tăiată mărunt şi puţină sare.
In formele de caşcaval, pui puţin sos de smântână, aşezi oul şi repartizezi peste ouă sosul rămas.
Decorezi cu ceapă verde.
Aperitive de cascaval cu oua
Pofta buna!
Pofta buna!