Aperitive colorate

Printeaza

 Aperitive colorate

Ingrediente:Aperitive colorate

  • 1 salată
  • 1 roşie
  • 600 g caşcaval
  • 150 g şuncă presată
  • 100 g unt
  • 200 g brânză de vaci
  • 1 ceapă
  • 1 legătură de mărar
  • 1 plic boia dulce
  • 3 ouă
  • 3 linguri făină
  • 100 g măsline
  • 1 fir de praz
  • 1 strugure negru
  • 1 gogoşar
  • bicarbonat
  • piper

 

Mod de preparare:

Tai felii foarte subţiri 150 g de caşcaval şi 150 g şuncă presată din care decupezi apoi pătrate cu latura de 2 cm. Le ungi cu unt şi lipeşti alternativ o felie de caşcaval şi una de şuncă pre­sată până formezi un cub. Procedezi astfel până termini caşcavalul şi şunca.

Freci 200 g de brânză de vaci cu o ceapă tocată fin şi cu 2 linguri de unt, apoi formezi bulete. Unele le tăvăleşti prin mărar tocat mărunt, iar altele prin boia.

Faci şi bulete de caşcaval astfel: treci pe răzătoarea cu ochiuri mici 300 g caşcaval, îl amesteci bine cu 3 ouă, 3 linguri de făină, un vârf de linguriţă de bicarbonat şi piper după gust. Buletele pe care obţii le prăjeşti în ulei mult şi foarte încins.

Pe un platou aşezi câteva frunze de salată şi o roşie în mijloc. In roşie înfigi cu scobitori bulete de caşcaval, o fâşie de bacon şi bucăţele de gogoşar, cubuleţe de caşcaval şi boabe de strugure, cuburi de caşcaval şi de şuncă. De jur împrejurul roşiei aşezi măsline cu inel de praz, buletele cu boia, cu mărar şi bulete de caşcaval.

Aperitive colorate

Aperitive colorate

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.