pastă harissa, ciabatta, pastă de tomate, ceapa verde, inimi de anghinare conservate, pepperoni, seminţe de fenicul, rucola. Ingrediente: 2 x 1/2 ciabatta 4 linguriţe cu pastă harissa 4 linguriţe cu pastă de tomate 4-6 cepe verzi, tăiate şi tocate 170 g inimi de anghinare conservate, scurse 110 g pepperoni feliat 2 linguriţe cu seminţe de […]
Aperitive de Craciun
PrinteazaAperitive de Craciun: Crăciunul este o sărbătoare plină de tradiții, bucurie și, desigur, delicioase preparate culinare. Aperitivele de Crăciun joacă un rol esențial în pregătirea mesei festive, aducând un strop de eleganță și savoare în fața invitaților.
De la platouri cu mezeluri și brânzeturi până la preparate mai elaborate, aperitivele sunt modul ideal de a începe celebrarea.
În timpul sărbătorilor, aperitivele sunt adesea create pentru a reflecta nu doar gustul, ci și atmosfera festivă. Acestea pot varia de la preparate tradiționale la rețete inovatoare, dar toate au un element comun: sunt gătite cu dragoste și atenție la detalii.
Aperitive de Crăciun: O Introducere în Aromele Sărbătorilor
năut, ceapa, usutroi, amidon, chimen, sare, piper, menta, patrunjel verde, susan, mac. Ingrediente: 1 conservă (400 g) năut fiert 1 ceapă mică 1-2 căţei de usturoi 1 linguriţă amidon 1/4 linguriţă chimen măcinat sare piper câteva frunze de mentă pătrunjel verde 50 g seminţe de susan 50 g seminţe […]
Aperitive cu nuci, gorgonzola si miere
oua, lapte, unt, faina, sare, gorgonzola, nuci, smantana, miere. Ingrediente: 4 ouă 250 ml lapte 100 g unt 200 g făină sare Pentru umplutură: 150 g gorgonzola 50 g nuci tocate 3 linguri smântână 1 lingură miere Mod de preparare: Pui la fiert laptele cu untul […]
Pofta buna!