Aperitive cu creveti
PrinteazaAperitive cu creveti din: andive, creveti, mango, creson, ulei de masline, lamai, coriandru.
Ingrediente:
- 4 andive
- 300gr creveti, gatiti
- 600gr mango, cuburi
- cateva fire de creson
- 4 linguri ulei de masline
- zeama de la 2 lamai
- 2 lingurite coriandru
Mod de preparare:
Separă frunzele de la 4 căpăţâni de andivă, apoi împarte între frunze 300g de creveţi mari, gătiţi, 600g cuburi de mango şi câteva fire de creson.
Asambleazează-le cu câteva ore în avans şi ţine-le la frigider.
Combină 4 linguri ulei de măsline, zeama de la 2 lămâi şi 2 linguriţe de coriandru tocat fin şi stropeşte cu acest dressing toate frunzele umplute.
Aperitive cu creveti
Pofta buna!