Aperitive cu branza de vaci

Printeaza

Aperitive cu branza de vaci din: branza de vaci, unt, maioneza, ceapa verde, marar, sare.

Ingrediente:Aperitive cu branza de vaci

  • 150 g brânză de vaci proaspătă semigrasă
  • 50 g unt
  • 2 linguri maioneză
  • 1 fir de ceapă verde
  • 2 linguriţe de mărar tocat
  • 1 vârf cuţit de sare

 

Mod de preparare:

Brânza şi untul se lasă să ajungă la temperatura camerei.

Brânza se mărunţeşte la blender, cu untul; se adaugă 2 linguri de maioneză şi se mixează un minut. Se adaugă ceapa tăiată mărunt, apoi mărarul tocat fin şi la urmă sarea.

Se serveşte pe biscuiţi săraţi şi se ornează tartina după fantezie.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.