Aperitive cu branza, sunca si struguri

Printeaza

Aperitive cu branza, sunca si struguri din: brânză dulce degresată, telemea de oaie, pătrunjel verde, caşcaval felii, piper alb, unt, sare, ulei, sunca, struguri albi şi roşi, miez de nucă, boia dulce.

Ingrediente:Aperitive_cu_branza_sunca_si_struguri

  • 250 g brânză dulce degresată
  • 100 g telemea de oaie
  • 2 linguri pătrunjel verde
  • 2o0 g caşcaval felii
  • piper alb
  • 100 g unt
  • sare
  • ulei
  • 100 g suncă felii
  • 100 g struguri albi şi roşi
  • 100 g miez de nucă pentru decor
  • 1 linguriţă boia dulce penţru decor

Mod de preparare:

Mixezi brânza dulce cu untul şi cu telemeaua dată pe răzătoarea mică. Adaugi pătrunjelul verde tocat mărunt, piper şi sare, dacă mai este nevoie, şi omogenizezi bine.

Ungi o formă de chec cu ulei şi o tapetezi cu felii de caşcaval. Pui 1/3 din feliile de şuncă pe fundul formei şi torni jumătate din crema de brânză.

Aşezi jumătate din strugurii spălaţi în prealabil. Pui jumătate din caşcavalul rămas şi a doua treime din feliile de şuncă.

Torni restul de brânză, pui stru­gurii rămaşi, acoperi cu felii de şuncă şi de caşcaval. Dai la frigider să se întărească peste noapte. O răstorni, o decorezi cu boia de ardei şi cu nuci mărunţite.

Aperitive cu branza, sunca si struguri

Aperitive_cu_branza_sunca_si_struguri

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.