Aperitive cu fructe de mare si rosii cherry

Printeaza

Aperitive cu fructe de mare si rosii cherry din: caracatiţă mică cu legume, salata cu fructe de mare, castravete cornichon, roşii cherry, ardei iute roşu, sare, piper.

Aperitive_cu_fructe_de_mare_si_rosii_cherry

Ingrediente:

  • 150 g caracatiţă mică cu legume
  • 150 g salata cu fructe de mare
  • 1 castravete cornichon
  • 4 roşii cherry
  • 1 ardei iute roşu
  • sare şi piper

Mod de preparare:

Se curăţă legumele şi se taie felii subţiri. în lingurile pentru amuse bouche se aşază câte o felie de castravete, una de roşie, din nou castravete şi o caracatiţă mică din salată.

Legumele din salata Renna cu fructe de mare se toacă fin şi se aşază alături de bucăţile de crevete, tot din salată. Se decorează cu câte o felie de ardei iute, se asezonează cu sare şi piper şi se serveşte.

Aperitive cu fructe de mare si rosii cherry

Aperitive_cu_fructe_de_mare_si_rosii_cherry

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.