Aperitive cu somon, hrean si castravete
PrinteazaAperitive cu somon, hrean si castravete din: somon afumat, pâine de secară cu seminţe, castravete Fabio, cremă de brânză, pastă de hrean, maioneză, ouă, ardei iute, chives, pătrunjel, sare şi piper.
Ingrediente:
- 100g de somon afumat
- 4 felii de pâine de secară cu seminţe
- 1/3 de castravete Fabio
- 80g cremă de brânză
- 1 linguriţă de pastă de hrean
- 1 lingură de maioneză
- 4 ouă fierte tari
- pudră de ardei iute
- 6-8 fire de chives
- pătrunjel pentru ornat
- sare şi piper
Mod de preparare:
Se taie feliile de pâine în pătrate egale şi se ung cu crema de brânză amestecată cu pasta de hrean, sare şi piper.
Se adaugă câteva fire de chives tocate fin, felii subţiri de castravete şi bucăţele de somon afumat scoţian Labeyrie. Se ornează cu fire de pătrunjel.
Ouăle se decojesc, se taie pe jumătate şi se scot gălbenuşurile. Acestea se pasează cât mai fin, şi se amestecă cu maioneza, sare, piper şi pudră de ardei iute.
Cu ajutorul unei linguriţe, se umplu ouăle cu amestecul de gălbenuşuri, după care se adaugă bucăţele de somon. Se ornează cu. chives şi feliuţe de castravete.
Aperitive cu somon, hrean si castravete
Pofta buna!