Aperitive cu somon si branza
PrinteazaAperitive cu somon si branza din: castraveti, file de somon afumat, lamaie, branza de vaci, branza de oaie, piper.
- 2 castraveti mari
- 200 g file de somon afumat
- 1/2 lamaie
- 175 g branza de vaci
- 175 g branza veche de oaie
- piper
Mod de preparare:
Speli castraveţii şi îi tai în patru. îi descojeşti parţial, le scoţi miezul şi îi crestezi cu un cuţit pe margini. Amesteci brânza de vaci cu brânza de oi şi cu piper, după gust, şi umpli cosuletele de castraveti.
Tai fâşiuţe fileurile de somon afumat şi le aşezi deasupra coşuleţelor. Stropeşti cu zeamă de lămâie şi ornezi cu coajă. Aşezi coşuleţele pe un platou.
Aperitive cu somon si branza
Pofta buna!