Aperitive cu somon si caviar

Printeaza

Aperitive cu somon si caviar din: cartofi, ulei de masline, sare de mare, piper, somon afumat, smantana, caviar, marar.

Ingrediente: Aperitive cu somon si caviar

  • 6 cartofi, feliati
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare de mare și piper
  • 240gr somon afumat, felii subtiri
  • 1/2 cana smantana
  • 50 gr caviar
  • marar, pentru ornat

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 200C.

Stropiti feliile de cartofi cu ulei de masline. Coaceti timp de 10-12 minute. Scoateți din cuptor și intoarceti, mai gatiti inca 10-12 minute.

Scoateți din cuptor si pastrati deoparte.

Pe fiecare felie de cartof adaugati cate o felie de somon afumat, îndoind-o pentru a da senzatia de inaltime. Garnisiti cu cate 1 lingurita de smantana si aproximativ 1/4 linguriță de caviar.

Se decoreaza cu o crenguta de marar.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.