Aperitive cu somon si caviar
PrinteazaAperitive cu somon si caviar din: cartofi, ulei de masline, sare de mare, piper, somon afumat, smantana, caviar, marar.
- 6 cartofi, feliati
- 1 lingura ulei de masline
- sare de mare și piper
- 240gr somon afumat, felii subtiri
- 1/2 cana smantana
- 50 gr caviar
- marar, pentru ornat
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 200C.
Stropiti feliile de cartofi cu ulei de masline. Coaceti timp de 10-12 minute. Scoateți din cuptor și intoarceti, mai gatiti inca 10-12 minute.
Scoateți din cuptor si pastrati deoparte.
Pe fiecare felie de cartof adaugati cate o felie de somon afumat, îndoind-o pentru a da senzatia de inaltime. Garnisiti cu cate 1 lingurita de smantana si aproximativ 1/4 linguriță de caviar.
Se decoreaza cu o crenguta de marar.
Pofta buna!