Aperitive cu sunca si crema de branza
PrinteazaAperitive cu sunca si crema de branza din: gogosele, sunca, gogosari, salata verde, branza de vaci, telemea sarata, smantana.
- 12 gogosele pentru umplut
- 200 g sunca
- 3 gogosari
- 1 salata verde
- 150 g branza de vaci
- 220 g telemea sarata
- 100 g smantana
Mod de preparare:
Dai telemeaua prin razatoarea mica. Speli gogoşarii, îi cureţi de seminţe şi îi tai cubuleţe. Şunca o tai felii subţiri şi apoi porţionezi fiecare felie în patru.
Amesteci într-un bol brânza de vaci, telemeaua rasă, smântână şi gogoşarii până obţii o cremă omogenă.
O laşi la frigider pentru o jumătate de oră. Speli salata şi rupi fiecare foaie în bucăţele.
Tai gogoşelele pe jumătate şi aşezi pe fiecare bază salată, apoi un pătrăţel de şuncă, o linguriţă de cremă de brânză şi acoperi cu căpăcelul păstrat.
Aperitive cu sunca si crema de branza
Pofta buna!