Aperitive cu sunca si mascarpone
PrinteazaAperitive cu sunca si mascarpone din: sunca, mascarpone, branza de vaci, branza cu mucegai, patrunjel, sare.
- 250 g sunca
- 100 g mascarpone
- 100 g branza de vaci
- 50 g branza cu mucegai alb
- 1 legatura de patrunjel
- sare
Mod de preparare:
Pasează brânza de vaci cu blenderul, apoi pune vasul la bain-marie şi adaugă crema mascarpone şi brânza cu mucegai tăiată în cuburi mici, amestecând rapid.
Când compoziţia s-a omogenizat, ia-o de pe aburi şi presară un pic de sare şi pătrunjelul foarte fin tocat.
Cu această cremă de brânză, unge feliile de şuncă şi rulează-le cât mai strâns. Dă-le la rece câteva ore. Taie rulourile şi leagă-le cu codiţe de pătrunjel.
Aperitive cu sunca si mascarpone
Pofta buna!