Aperitive de toamna

Printeaza

 Aperitive de toamna

Ingrediente:Aperitive de toamna

  • 4 roşii
  • 4 ouă
  • 50 g unt
  • 4 tri­unghiuri brânză topită
  • 1 ardei verde
  • 1 ceapă
  • 200 g brânză dulce
  • 5-6 măsline negre
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbi ouăle tari, după care le cureţi, le tai în jumătate, le scoţi gălbenuşurile şi le amesteci cu jumătate din cantitatea de unt şi brân­za topită până obţii o pastă omogenă cu care umpli jumătăţile de albuşuri fierte.

Speli apoi roşiile, le tai şi pe acestea în jumătate, le scoţi miezul şi le laşi deoparte să se scurgă până pregăteşti pasta de brânză. Cureţi ceapa, o tai mărunt, o amesteci cu brânza şi untul şi pui sare şi piper după gust. Umpli jumătăţile de roşii cu această pastă şi le decorezi după imaginaţie.

Aperitive de toamna1

Aşezi apoi pe un platou jumătăţile de roşii şi de ouă şi le aduci la masă după ce le-ai ţinut la frigider 20 de minute.

Aperitive de toamnă

Aperitive de toamna

Poftă bună!

1 comentariu

  1. O idee interesanta de aperitiv. Merita incercat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.