Aperitive cu dovlecel, cascaval si busuioc din: pâine integrală, usturoi, caşcaval, dovlecei, rosii, busuioc uscat mărunţit.
Ingrediente:
5 felii de pâine integrală
2 căţei de usturoi
100 g caşcaval
2 dovlecei mici
2 roşii
busuioc uscat mărunţit
Mod de preparare:
Prăjeşti puţin feliile de pâine pe o parte, apoi le freci cu usturoi curăţat. Speli dovleceii şi îi cureţi sau nu de coajă, după preferinţă. îi tai în rondele groase de 5 mm, le frigi într-o tigaie antiaderentă.
Pe fiecare felie de pâine, aşezi rondele de dovlecei şi pui deasupra câte o felie de caşcaval.
Aşezi brus-chetele astfel pregătite într-o tigaie şi o acoperi cu un capac.
Când caşcavalul începe să se înmoaie şi acoperă întreaga felie de pâine, stingi focul. Iei capacul şi presari cubuleţe de roşii cu puţin busuioc uscat.
Tartine cu avocado si ansoa din: avocado, rosii, usturoi, ansoa marinat, ulei de masline, busuioc. Ingrediente: 1 fructe avocado 2 rosii 4 catei de usturoi 1 bagheta 200 g ansoa marinat ulei de masline busuioc proaspat Mod de preparare: Decojim fructul de avocado, îl tăiem pe jumătate şi scoatem sâmburele. Zdrobim fructul cu o furculiţă […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.