Platou de Aperitive cu Fructe și Brânzeturi pentru Ocazii Speciale din: branza, struguri, nuci, miere, afine, biscuiti, rozmarin. Cu ocazia evenimentelor speciale, un platou de aperitive elegante poate aduce o notă de rafinament și bucurie. În acest articol, vă vom dezvălui o rețetă nouă și inedită pentru un platou ce combină deliciul fructelor proaspete cu […]
Aperitive gustoase: Aperitiv cu legume
PrinteazaAperitive gustoase: Aperitiv cu legume din: cartofi, faina, parmezan, praf de copt, oua, lapte, iaurt, castraveti, usturoi, branza de capra, sare, piper, marar.
- 500 g cartofi
- 100 g făină
- 100 g parmezan
- un pliculeţ praf de copt
- două ouă
- 60 ml lapte dulce
- 200 ml iaurt
- doi castraveţi verzi
- doi căţei de usturoi
- 300 g brânză de capră
- sare
- piper
- marar
Mod de preparare:
Cartofii se curăţă de coajă, se spală, se dau prin răzătoarea cu ochiuri mici şi se pun într-o strecurătoare.
Se presează cu o lingură ca să elimine sucul, apoi se pun într-un castron împreună cu făina.
Se presară parmezanul ras şi praful de copt, se adaugă laptele dulce rece şi ouăle.
Se condimentează şi se mixează totul bine, ca să se încorporeze toate ingredientele.
Se încinge o formă de gofre, se toarnă aluat şi se coace. Se procedează la fel cu restul aluatului, se aşază gofrele pe un grătar de bucătărie şi se lasă să se răcească.
Iaurtul se amestecă împreună cu usturoiul curăţat de foi şi pisat, şi cu castraveţii daţi prin răzătoarea cu ochiuri mici şi scurşi de suc.
Se presară mărar tocat, sare şi piper după gust.
Aperitiv cu legume
Platou Festiv: Aperitive Alese pentru Ocazii Speciale
Platou Festiv: Aperitive Alese pentru Ocazii Speciale din: branza, struguri, nuci, prosciutto, salam, crackers, hummus, guacamole, masline, rodie, busuioc sau menta. Un platou festiv cu aperitive alese este piesa centrală a oricărei petreceri sau ocazii speciale. În acest articol, vă vom dezvălui cum să creați un platou impresionant, plin de arome și texturi delicioase. Descoperiți […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- aperitive