Aperitive cu halloumi si spanac

Printeaza

Aperitive cu halloumi si spanac din: unt, usturoi, garam masala, spanac, halloumi, chifle.

Ingrediente:Aperitive cu halloumi si spanac

  • 2 linguri unt
  • 2 catei usturoi
  • 2 lingurite garam masala
  • 160gr spanac
  • 500gr branza halloumi
  • 4 chifle

Mod de preparare:

Incălzeşte 2 linguri de unt într-o oală mare, împreună cu 2 căţei de usturoi zdrobiţi şi 2 linguriţe de garam masala. Toacă grosier 2 pungi a câte 80g de spanac bine spălat şi adaugă-l în oala cu unt topit şi condimente.

Soteaza până când se înmoaie, apoi asezonează după preferinţe.

Taie în cuburi 2 bucăţi a câte 250g de brânză halloumi şi găteşte-le la grill până când devin aurii la suprafaţă.

Incălzeşte 4 chifle sub grill, apoi întinde pe ele amestecul cu spanac. Distribuie în mod egal cuburile de halloumi peste pâine, apoi tai-o în cuburi în funcţie de cum ai repartizat brânza.

Securizează-le cu betigaşe de cocktail şi serveşte-le calde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.