Aperitive cu halloumi si spanac
PrinteazaAperitive cu halloumi si spanac din: unt, usturoi, garam masala, spanac, halloumi, chifle.
- 2 linguri unt
- 2 catei usturoi
- 2 lingurite garam masala
- 160gr spanac
- 500gr branza halloumi
- 4 chifle
Mod de preparare:
Incălzeşte 2 linguri de unt într-o oală mare, împreună cu 2 căţei de usturoi zdrobiţi şi 2 linguriţe de garam masala. Toacă grosier 2 pungi a câte 80g de spanac bine spălat şi adaugă-l în oala cu unt topit şi condimente.
Soteaza până când se înmoaie, apoi asezonează după preferinţe.
Taie în cuburi 2 bucăţi a câte 250g de brânză halloumi şi găteşte-le la grill până când devin aurii la suprafaţă.
Incălzeşte 4 chifle sub grill, apoi întinde pe ele amestecul cu spanac. Distribuie în mod egal cuburile de halloumi peste pâine, apoi tai-o în cuburi în funcţie de cum ai repartizat brânza.
Securizează-le cu betigaşe de cocktail şi serveşte-le calde.
Pofta buna!