Aperitive pentru masa de Paşti

Printeaza

Masa de Pasti trebuie sa inceapa cu aperitivele. Ca aperitive, se servesc in primul rand ouale rosii, cu ceapa verde, ridichi sau oua umplute . Va propunem o serie de aperitive pentru masa de Paşti.

Aperitive

Gustari pentru dimineata de Paşte

O reteta de gustare pentru dimineata de Paşte din: castraveti, mozzarella, ridichi de luna, smantana, hrean, ceapa, sare si piper. Ingrediente: 2 castraveti proaspeti, de sera 12 bucati mozzarella sau cas dulce 2 ridichi de luna 200 ml smantana 1 lingura hrean ras 1 ceapa sare piper   Mod de preparare: Spalati castravetii, stergeti-i si […]

Oua in aspic

O reteta de oua in aspic din: oua, sunca de praga, morcovi, ceapa, telina, patrunjel, gelatina, ardei iute si sare. Ingrediente: 4 oua 400 g sunca de Praga 2 morcovi 1 ceapa 1 telina 1 radacina de patrunjel 4 pliculete cu gelatina 1/2 ardei iute sare   Mod de preparare: Pune ouale la fiert in […]

Drob de miel pentru masa de Paşti

O reteta de drob de miel pentru masa de Paşti din: organe, ceapa verde, usturoi verde, oua, patrunjel, marar, prapure, sare, piper si oua. Ingrediente: Organele mielului (splină, ficat, rinichi, inimă) 6-7 fire de ceapă verde 4 fire de usturoi verde 3-4 ouă o legătură de pătrunjel o legătură de mărar un prapure sare piper […]

 

Pasta de branza cu verdeturi

O reteta de pasta de branza cu verdeturi din: branza de vaci, telemea, smantana, ridichi, ceapa verde, usturoi, castravete, ardei gras, marar si sare. Ingrediente: 250 g branza de vaci 125 g telemea 1 lingura cu smantana 1 legatura de ridichi 2 fire de ceapa verde 1 catel de usturoi 1 castravete 1 ardei gras […]

Aperitiv_cu_legume_si_salata

Aperitiv cu legume si salata

O reteta gustoasa de aperitiv cu: oua, unt, faina, masline, praf de copt, ardei rosu, ardei verede, ardei galben, branza de oaie, condimente. Ingrediente: 4 ouă 250 g unt 300 g făină 50 g măsline 1/2 plic praf de copt 3 ardei (1 galben, 1 roşu, 1 verde) 200 g brânză tare de oaie sau […]

 

Poate iti place si:

Aperitive simple

Aperitive simple

Aperitive simple: Aperitive cu somon, icre negre si piersica Aperitive cu somon, icre negre si piersica din: baghetă franţu­zească, somon afumat, unt sau marga­rină tartinabilă, icre negre sau roşii, busuioc sau de rozmarin, pancetta sau kaizer, piersici decojite din compot, mentă verde sau alte verdeţuri proaspete, frunze verzi de arpagic. Ingrediente: 1 baghetă franţu­zească de 200 g 1 file de somon afumat 50 […]

Aperitive cu icre de cod

Aperitive cu icre de cod

Aperitive cu icre de cod din: icre de cod, lamaie, limeta, ulei, faina, lapte, oua, drojdie, unt, sare. Ingrediente: 200 g icre de cod 1 lămâie 1 limetă 300 ml ulei de floarea-soarelui 250 g făină 300 ml lapte 3 ouă 12 g drojdie 20 g unt sare   Mod de preparare: Pentru a pregăti […]

Aperitive din creveti cu miere

Aperitive din creveti cu miere

Aperitive din creveti cu miere din: creveti, usturoi, paine, masline, miere, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 32 creveţi 1 căţel de usturoi 1 pâine ulei de măsline miere 4 rămurele de pătrunjel sare şi piper   Mod de preparare: Foloseşte pâine mai veche de o zi, pe care o tai în felii. Curăţă usturoiul, taie-l în […]

Retete Culinare pentru Pasti

Aperitive pentru Paste

Aperitive pentru Paste: Aperitive pentru masa de Paşte Aperitive pentru masa de Paşte din: oua, usturoi, maioneza, branza topita, marar verde, frunze de praz, suc de morcov si suc de sfecla. Ingrediente: 5 oua 3 catei de usturoi… Read more » Aperitive cu carne de miel O reteta de aperitive cu carne de miel din: […]

Aperitive_pentru_masa_de_Paste

Aperitive pentru masa de Paşte

Aperitive pentru masa de Paşte din: oua, usturoi, maioneza, branza topita, marar verde, frunze de praz, suc de morcov si suc de sfecla. Ingrediente: 5 oua 3 catei de usturoi maioneza 100 g branza topita sau branza de vaci bine scursa marar verde frunze de praz suc de morcov suc de sfecla   Mod de […]

 

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • aperitive de pasti
  • aperitive pentru masa de paste
  • aperitive pentru masa de pasti

1 comentariu

  1. O sa incerc cornuletele

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.