Bruschete cu Somon Afumat și Smântână – Rețetă Delicioasă de Aperitiv din: paine, somon afumat, smantana, ulei de masline, usturoi, zeama de lamaie, sare, piper, frunze de marar. Aceste Bruschete cu somon afumat și smântână acră sunt alegerea perfectă pentru un aperitiv elegant sau o gustare delicioasă. Somonul afumat adaugă o notă bogată de fum […]
Aperitive cu masline si ardei
PrinteazaAperitive cu masline si ardei din: bagheta, masline, ulei de masline, ceapa verde, usturoi, ardei, cascaval, ceapa rosie, busuioc.
- 1 baghetă
- 100 g măsline fără sâmburi
- 2 linguri ulei de măsline
- 1 fir ceapă verde, tocat
- 1 căţel usturoi, tocat
- 2 ardei capia
- 50 g caşcaval
- 2 cepe roşii
- 1 legătură frunze busuioc
Mod de preparare:
Tai bagheta felii şi le ungi cu ulei de măsline, după gust. Incingi cuptorul.
Toci ceapa roşie julien, iar ardeii fâşii după ce îi cureţi de cotor şi seminţe.
Pui măslinele, restul de ulei, ceapa verde şi usturoiul într-un blender şi mixezi până se formează o pastă.
Ungi fiecare felii de baghetă cu pastă de măsline, peste care aşezi fâşii de ardei şi puţină ceapă şi dai la cuptor.
Laşi până se rumenesc feliile pe margini, iar cu 5 minute înainte de a le scoate, pui frunze de busuioc şi presari caşcaval răzuit.
Aperitive cu masline si ardei
Pofta buna!
poate iti place si:
Bruschete cu Somon Afumat și Smântână – Rețetă Delicioasă de Aperitiv
Pofta buna!