Aperitive cu pastă de peşte si caşcaval

Printeaza

O reteta de aperitive cu pasta de peste si cascaval din: paine, pasta de ansoa, smantana, cascaval si unt.

Ingrediente:Aperitive cu pasta de peste si cascaval

  • 3-4 felii de pâine (de o zi)
  • 1 tub pastă de anşoa
  • 1 lingură smân­tână
  • 100 g caşcaval
  • 2 linguri unt

 

Mod de preparare:

Cureţi feliile de pâine de coajă, apoi le tai pătrate cu latura de 2 cm. Freci pasta de peşte cu smântână şi untul şi dai caşcavalul pe răzătoarea cu ochiuri mici.

Ungi apoi fiecare bucăţică de pâine cu crema de peşte, treci tartina prin caşcaval ras şi după ce le-ai făcut pe toate, le aşezi pe un platou cu aperitive.

Aperitive cu pastă de peşte si caşcaval


 

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.