Aperitive pentru masa de Craciun
PrinteazaAperitive pentru masa de Craciun:
Aperitive din mere, oua si hering marinat
Aperitive din mere, oua si hering marinat din: hering marinat, ulei, oua, morcovi, ceapa verde, mere, mustar, sare, piper. Ingrediente: 200 g hering marinat 50 ml ulei 2 ouă 4 morcovi 2 cepe verzi 4 mere muștar sare piper Mod de preparare: Se pun morcovii la fiert. După ce s-au fiert se toacă mărunt.…Read more »
Aperitive cu somon si branza
Aperitive cu somon si branza din: castraveti, file de somon afumat, lamaie, branza de vaci, branza de oaie, piper. Ingrediente: 2 castraveti mari 200 g file de somon afumat 1/2 lamaie 175 g branza de vaci 175 g branza veche de oaie piper Mod de preparare: Speli castraveţii şi îi tai în patru. îi…Read more »
Aperitive cu carne tocata
Aperitive cu carne tocata din: carne tocata, usturoi verde, ceapa verde, nuca, ou, busuioc verde, ierburi provensale, sare si piper. Ingrediente: 500 g carne tocata (porc, pasare) 2 fire de usturoi verde 4 fire de ceapa verde 2 linguri cu nuca macinata fin 1 ou 1 lingura cu busuioc verde tocat marunt 1 lingurita cu…Read more »
Aperitive cu prosciutto si castravete murat
Aperitive cu prosciutto si castravete murat din: prosciutto, branza de vaci, smantana, branza gorgonzola, castravete murat, ardei gras, marar si sare. Ingrediente: 150 g prosciutto 200 g branza de vaci 125 ml smantana 50 g branza gorgonzola 1 castravete murat 1/2 ardei gras rosu marar sare Mod de preparare: Curaţă castravetele murat, taie-l în…Read more »
Aperitive din ficat de pasare cu ciuperci
Aperitive din ficat de pasare cu ciuperci din: ciuperci negre uscate, salota, margarina, ficat de pasare, branza de vaci, oua, ulei de floarea soarelui, sare si piper. Ingrediente: 20 g ciuperci negre uscate 1 salota 15 margarina 20 g ficat de pasare 150 g branza de vaci 2 oua 1 lingura cu ulei de floarea…Read more »