Aperitive pentru masa de Paşte

Printeaza

Aperitive pentru masa de Paşte din: oua, usturoi, maioneza, branza topita, marar verde, frunze de praz, suc de morcov si suc de sfecla.

Ingrediente:Aperitive_pentru_masa_de_Paste

  • 5 oua
  • 3 catei de usturoi
  • maioneza
  • 100 g branza topita sau branza de vaci bine scursa
  • marar verde
  • frunze de praz
  • suc de morcov
  • suc de sfecla

 

Mod de preparare:

Fierbi ouăle tari, apoi le treci sub jet de apă rece, le laşi să se răcească, apoi le cureţi de coajă. Tai fie­care ou în 4 părţi, dar nu de tot şi scoţi gălbenuşul. Amesteci gălbenuşul cu brânza şi usturoiul pisat. Omogenizezi. Potriveşti gustul de sare.

Introduci albuşurile pentru câteva minute în suc de sfeclă şi respectiv suc de morcov. Umpli apoi ouăle cu compoziţia pregătită. Aşezi pe un platou ouăle umplute, cu ceapa verde si frunze de praz.

Aperitive pentru masa de Paşte

Aperitive_pentru_masa_de_Paste

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.