Aperitive pentru masa de Paşte
PrinteazaAperitive pentru masa de Paşte din: oua, usturoi, maioneza, branza topita, marar verde, frunze de praz, suc de morcov si suc de sfecla.
- 5 oua
- 3 catei de usturoi
- maioneza
- 100 g branza topita sau branza de vaci bine scursa
- marar verde
- frunze de praz
- suc de morcov
- suc de sfecla
Mod de preparare:
Fierbi ouăle tari, apoi le treci sub jet de apă rece, le laşi să se răcească, apoi le cureţi de coajă. Tai fiecare ou în 4 părţi, dar nu de tot şi scoţi gălbenuşul. Amesteci gălbenuşul cu brânza şi usturoiul pisat. Omogenizezi. Potriveşti gustul de sare.
Introduci albuşurile pentru câteva minute în suc de sfeclă şi respectiv suc de morcov. Umpli apoi ouăle cu compoziţia pregătită. Aşezi pe un platou ouăle umplute, cu ceapa verde si frunze de praz.
Aperitive pentru masa de Paşte
Pofta buna!