Aperitive cu pepperoni si anghinare din: pastă harissa, ciabatta, pastă de tomate, ceapa verde, inimi de anghinare conservate, pepperoni, seminţe de fenicul, rucola.
Ingrediente:
2 x 1/2 ciabatta
4 linguriţe cu pastă harissa
4 linguriţe cu pastă de tomate
4-6 cepe verzi, tăiate şi tocate
170 g inimi de anghinare conservate, scurse
110 g pepperoni feliat
2 linguriţe cu seminţe de fenicul
frunze de rucola, pentru decor
Mod de preparare:
Preîncălzeşte cuptorul la 200°C. Taje fiecare felie de ciabatta în jumătate, pe lungime.
Amestecă harissa şi pasta de tomate şi întinde câte 2 linguriţe pe fiecare bucată de pâine, până în margine.
Aşază pâinea într-o tavă. Presară deasupra ceapa tocată, aranjază anghinarea şi feliile de pepperoni, apoi presară seminţele de fenicul.
Asezonează; bine şi stropeşte-le cu puţin ulei din borcanul cu inimi de anghinare. Coace timp de 15-20 minute. S
Peste afumat cu andive din: peste afumat, faina, unt, drojdie, oua, lapte, andive, lamai, sare, piper, unt. Ingrediente: 4 fileuri peşte afumat 300 g făină 120 g unt 10 g drojdie 3 ouă 3 linguri de lapte dulce o linguriţă de cimbru uscat 2 andive 2 lămâi sare piper unt pentru tavă Mod de preparare: […]
Aperitiv cu somon si caviar din: somon afumat, cartofi, ulei de masline, sare, piper, smantana, caviar, marar. Ingrediente: 5-6 cartofi, feliati 1 lingura ulei de masline sare de mare și piper 250 g somon afumat, felii subtiri 1/2 cana smantana 50 g caviar marar Mod de preparare: Se incalzeste cuptorul la 200C. Stropiti feliile de […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.