Aperitive cu peste si ricotta
PrinteazaAperitive cu peste si ricotta din: aluat foitaj, ou, lapte, ton în suc propriu, ricotta, măsline negre fără sâmburi, sare, piper, oţet balsamic, cimbru.
Ingrediente:
- 1/2 pachet aluat foitaj
- un ou
- 2 linguri lapte
Pentru umplutură:
- 250 g ton în suc propriu
- 200 g ricotta
- o mână măsline negre fără sâmburi
- sare
- piper
- o lingură oţet balsamic
- o lingură cimbru
Mod de preparare:
Din aluatul decongelat şi aşezat pe masa presărată cu putină făină se decupează diferite forme.
Se aşază figurinele de aluat în tava de copt, se ung cu ou bătut cu lapte şi se coc 6-7 minute.
Pentru umplutură, se pun toate ingredientele într-un castron şi se mixează până la omogenizarea acestora.
Se potriveşte gustul de sare şi piper şi se umplu figurinele răcite cu compoziţia de peşte.
Aperitive cu peste si ricotta
Pofta buna!
Foarte bune aperitivele cu peste