Mix de aperitive din: pepene halben, salam, ardei iute, oua fierte, ciuperci marinate, ton, ulei de masline, sardine, anghinare marinate. Ingrediente: Felii de pepene galben Salam, dupa preferinta Ardei iuti murati Oua fierte taiate in jumatati Ciuperci marinate Masline negre si verzi Ton stropit cu ulei de masline Sardine Anghinare marinate Mod de servire: […]
Aperitive cu prosciutto
PrinteazaAperitive cu prosciutto din: pepene galben, prosciutto. Aperitivele, cunoscute și sub numele de gustări sau starters, reprezintă o componentă esențială în multe culturi culinare din întreaga lume.
Acestea sunt servite de obicei înainte de masa principală și sunt concepute pentru a stimula apetitul și a pregăti papilele gustative pentru felurile principale.
Diversitatea aperitivelor este vastă, variind de la opțiuni simple și ușoare, cum ar fi salatele sau bruschetele, până la preparate mai complexe, cum ar fi tapas.
Ingrediente:
- 1 pepene galben
- 12 felii prosciutto
Mod de preparare:
Taiati pepenele in 12 felii, indepartati coaja si semintele.
Inveliti fiecare felie de pepene in prosciutto. Serviti reci.
12 portii, fiecare contine
- 4gr carbohidrati
- o urma de fibra
- 6gr proteina
Pofta buna!
poate iti place si:
Mix de aperitive
Aperitive cu ficatei de pui
Aperitive cu ficatei de pui din: sos de soia, rosii cherry, usturoi, ghimbir, bacon, ficatei de pui, castane. Ingrediente: 60 ml sos de soia 40 ml rosii cherry 1 catel usturoi zdrobit 1 felie ghimbir, tocat 12 felii bacon 12 ficatei de pui 24 de castane din conserva Mod de preparare: Amestecati soia, sherry, […]
Aperitive cu legume si parmezan
Aperitive cu legume si parmezan din: cartofi, faina, parmezan, praf de copt, oua, lapte, iaurt, castraveti, usturoi, branza de capra, sare, piper, marar. Ingrediente: 500 g cartofi 100 g făină 100 g parmezan 1 pliculeţ praf de copt 2 ouă 60 ml lapte dulce 200 ml iaurt 2 castraveţi 2 căţei de usturoi 300 g […]
Pofta buna!