Aperitive pufoase
PrinteazaO reteta gustoasa de aperitive cu: aluat, rosii, branza mozzarella, busuioc, seminte de susan, ou, sare, usturoi.
- 500 g aluat franţuzesc
- 4 roşii
- brânză mozzarella
- 2-3 crenguţe busuioc proaspăt
- 50 g seminţe de susan
- un ou pentru uns
- sare
- 2-3 căţei usturoi
Mod de preparare:
Se scoate aluatul de la rece şi se lasă la temperatura camerei. între timp, se curăţă usturoiul si se pisează împreună cu sarea. Se taie brânza feliuţe subţiri sau cubuleţe.
Se feliază roşiile şi se întinde aluatul. Se taie bucata de aluat în părţi egale, sub forma unui pătrat, si se ung cu ou bătut spumă.
Se aşază o felie de brânză, una de roşie, se presară susan şi usturoi. Se coc până se rumenesc. Se servesc cu busuioc.
Aperitive pufoase
Pofta buna!