Aperitive pufoase

Printeaza

O reteta gustoasa de aperitive cu: aluat, rosii, branza mozzarella, busuioc, seminte de susan, ou, sare, usturoi.

Ingrediente:Aperitive pufoase

  • 500 g aluat franţuzesc
  • 4 roşii
  • brânză mozzarella
  • 2-3 crenguţe busuioc proas­păt
  • 50 g seminţe de susan
  • un ou pentru uns
  • sare
  • 2-3 căţei usturoi

 

Mod de preparare:

Se scoate aluatul de la rece şi se lasă la temperatura camerei. între timp, se curăţă usturoiul si se pisează împreu­nă cu sarea. Se taie brânza feliuţe subţiri sau cubuleţe.

Se feliază roşiile şi se întinde aluatul. Se taie bucata de aluat în părţi egale, sub forma unui pătrat, si se ung cu ou bătut spumă.

Se aşază o felie de brânză, una de roşie, se presară susan şi usturoi. Se coc până se rumenesc. Se servesc cu busuioc.

Aperitive pufoase

Aperitive pufoase

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.