Aperitive cu pui si chips-uri tortilla
PrinteazaAperitive cu pui si chips-uri tortilla din pipet de pui, ceapa verde, pasta de usturoi, ardei iute, chips-uri tortilla, lamaie, avocado, ulei de masline, patrunjel.
Ingrediente:
- 1 buc piept de pui fript
- 1 fir ceapă verde, tocată
- 1/2 linguriţă pastă de usturoi
- 2 buc ardei iute verde, tocat
- 20 chipsuri tortilla
- zeama de la 1 lămâie
- 1/2 avocado, tâiat bucăţi
- 1 lingură ulei de măsline
- pătrunjel proaspăt
- 1 lingură pătrunjel tocat proaspăt si sferturi de lămâie, pentru servit
Mod de preparare:
Intr-un bol combină carnea, ardeiul iute verde, zeama de lămâie, uleiul, pătrunjelul, ceapa verde şi usturoiul.
Aşază chipsurile pe platoul de servit şi umple-le cu compoziţia. Stropeşte avocado cu zeamă de lămaie.
Pune pe fiecare chips câte o bucată de avocado, o frunză de pătrunjel şi o bucată de ardei iute roşu. Serveşte cu sferturi de lămâie.
Aperitive cu pui si chips-uri tortilla
Pofta buna!