Aperitive cu somon, icre negre si piersica din: baghetă franţuzească, somon afumat, unt sau margarină tartinabilă, icre negre sau roşii, busuioc sau de rozmarin, pancetta sau kaizer, piersici decojite din compot, mentă verde sau alte verdeţuri proaspete, frunze verzi de arpagic. Ingrediente: 1 baghetă franţuzească de 200 g 1 file de somon afumat 50 g unt sau margarină tartinabilă 2 linguri icre negre […]
Aperitive simple
PrinteazaAperitive simple:
Aperitive cu bacon afumat si rosii
Aperitive cu bacon afumat si rosii din: baghetă, bacon afumat, brânză topită, boia, cimbru uscat măcinat, roşii, piper. Ingrediente: 8 felii de baghetă 4 felii bacon afumat 8 cubuleţe de brânză topită 1 vârf de cuţit boia 1 lingură cimbru uscat măcinat 2 roşii piper Mod de preaprare: Speli roşiile şi le tai în rondele. Tai baconul afumat în felioare. Aşezi feliile […]
Reteta zilei: Aperitive cu spanac si branza
Aperitive cu spanac si branza din: ulei de masline, spanac, ceapa verde, usturoi, sare, piper, nucsoara, branza, faina, zahar, praf de copt, bicarbonat de sodiu, sare, unt, ou, lapte batut. Poate te intereseaza si: Aperitive cu sparanghel si prosciutto Aperitive cu somon, icre negre si piersica Aperitive cu bacon afumat si rosii Ingrediente pentru […]
Aperitive cu crema de branza, avocado si masline
Aperitive cu crema de branza, avocado si masline din: apa, faina, unt, oua, ulei, avocado, zeama de lamaie, usutroi, masline verzi cu ardei, sare, branza feta. Ingrediente: 80 ml apa 50 g faina 40 g unt 2 oua, la temperatura camerei ulei pentru uns Pentru crema: 1 avocado foarte copt 2 linguri zeama lamaie […]
Aperitive cu hamsii, masline si rozmarin
Aperitive cu hamsii, masline si rozmarin din: foaie aluat, conservă sproturi sau hamsii, măsline, ulei, ceapa, rozmarin proaspăt, ardei rosii, sare, piper. Ingreidente: 1 foaie aluat 1 conservă sproturi sau hamsii câteva măsline ulei 1 ceapă rozmarin proaspăt 1 ardei 2 roşii sare piper Mod de preparare: Dezgheţi foaia de aluat şi o întinzi bine. Decupezi 12 forme […]
Pofta buna!