Fierbi ouăle tari, după care le cureţi, le tai în jumătate, le scoţi gălbenuşurile şi le amesteci cu jumătate din cantitatea de unt şi brânza topită până obţii o pastă omogenă cu care umpli jumătăţile de albuşuri fierte.
Speli apoi roşiile, le tai şi pe acestea în jumătate, le scoţi miezul şi le laşi deoparte să se scurgă până pregăteşti pasta de brânză.
Cureţi ceapa, o tai mărunt, o amesteci cu brânza şi untul şi pui sare şi piper după gust.
Umpli jumătăţile de roşii cu această pastă şi le decorezi după imaginaţie.
Aşezi apoi pe un platou jumătăţile de roşii şi de ouă şi le aduci la masă după ce le-ai ţinut la frigider 20 de minute.
Broccoli este o legumă cruciferă cu frunze verzi și o tulpină comestibilă. Este cunoscut pentru conținutul său ridicat de substanțe nutritive și fitochimicale care aduc numeroase beneficii pentru sănătate. Bogat în nutrienți: Broccoli este o sursă excelentă de vitamine și minerale, inclusiv vitamina C, vitamina K, vitamina A, […]
midii proaspete, ulei de masline, usturoi, rosii, ardei iute, patrunjel proaspat, sare, piper. Ingrediente: 1 kg de midii proaspete 2 linguri de ulei de măsline 4 căței de usturoi, tocați fin 400 g roșii tocate 2 ardei iuți, feliați subțire Pătrunjel proaspăt, tocat, pentru […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
O idee interesanta de aperitiv. Merita incercat.