Aragula cu capsuni si alune
PrinteazaAragula cu capsuni si alune din: capsuni, ulei de masline, suc de chitra, boia, aragula (rucola), castraveti, alune.
- o ceaşcă de căpşuni
- trei linguri de untdelemn de măsline
- trei linguri de suc de chitrâ
- un vârf de linguriţă, de boia
- trei ceşti de aragulă
- o ceaşcă de castraveţi, feliaţi în rondele subţiri
- o ceaşcă de alune
Mod de preparare:
Puneţi căpşunile într-un mixer şi amestecaţi-le până se fac sos. Adăugaţi treptat untdelemnul de măsline, sucul de chitră şi boiaua.
Aşterneţi un strat de aragulă pe fundul unei salatiere. Aranjaţi peste aragulă feliile de castravete şi garnisiţi cu alune.
Presăraţi sosul pe deasupra salatei şi serviţi.
Pofta buna!