Aragula cu capsuni si alune

Printeaza

Aragula cu capsuni si alune din: capsuni, ulei de masline, suc de chitra, boia, aragula (rucola), castraveti, alune.

Ingrediente:Aragula cu capsuni si alune

  • o ceaşcă de căpşuni
  • trei linguri de untdelemn de măsline
  • trei linguri de suc de chitrâ
  • un vârf de linguriţă, de boia
  • trei ceşti de aragulă
  • o ceaşcă de castraveţi, feliaţi în ron­dele subţiri
  • o ceaşcă de alune

 

Mod de preparare:

Puneţi căpşunile într-un mixer şi amestecaţi-le până se fac sos. Adăugaţi treptat untdelemnul de măsline, sucul de chitră şi boiaua.

Aşterneţi un strat de aragulă pe fundul unei salatiere. Aranjaţi peste aragulă feliile de castravete şi garnisiţi cu alune.

Presăraţi sosul pe deasupra salatei şi serviţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.