Arahide coapte cu miere

Printeaza

Arahide coapte cu miere din: arahide, unt, miere, zahar, sare, praf de usturoi, chili.

Ingrediente: Arahide coapte cu miere

  • 2 cani arahide nesărate
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri de miere
  • ⅓ ceasca zahăr
  • 1 linguriță sare
  • ¼ linguriță praf de usturoi
  • 1 lingurita chili

 

 

Mod de preparare:

Într-o cratiță mare, topiți untul, mierea și sarea pe foc mediu. Se adaugă arahidele și se amestecă bine.

Transferați într-un vas de copt si aranjati intr-un singur strat. Dati la cuptor la 170C timp de 20 de minute, amestecandu-le la fiecare 5 minute.

Intre timp, amestecati zahar, usturoi si chili. Se transferă într-un bol. Se presara amestecul de zahăr.

Lasati sa se raceasca si serviti.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.