Arahide coapte cu miere
PrinteazaArahide coapte cu miere din: arahide, unt, miere, zahar, sare, praf de usturoi, chili.
- 2 cani arahide nesărate
- 2 linguri unt
- 2 linguri de miere
- ⅓ ceasca zahăr
- 1 linguriță sare
- ¼ linguriță praf de usturoi
- 1 lingurita chili
Mod de preparare:
Într-o cratiță mare, topiți untul, mierea și sarea pe foc mediu. Se adaugă arahidele și se amestecă bine.
Transferați într-un vas de copt si aranjati intr-un singur strat. Dati la cuptor la 170C timp de 20 de minute, amestecandu-le la fiecare 5 minute.
Intre timp, amestecati zahar, usturoi si chili. Se transferă într-un bol. Se presara amestecul de zahăr.
Lasati sa se raceasca si serviti.
Pofta buna!