Arde iuti in otet

Printeaza

Ardei iuti in otet din: ardei iuti, otet, apa, zahar, sare, piper, foi de dafin.

Ingrediente:Ardei_iuti_in_otet

  • 1 kg ardei iuti
  • 500 ml otet
  • 1 l apa
  • 4 linguri zahar
  • 1 lingura sare grunjoasa
  • piper boabe
  • foi de dafin

 

Mod de preparare:

Speli ardeii, ii lasi sa se usuce, apoi ii asezi in borcane, in picioare.

Pui la fiert apa impreuna cu otetul si restul de ingrediente. Dupa ce incepe sa clocoteasca, torni amestecul peste ardei, acoperindu-i.

Ai grija sa asezi borcanele oe lame de cutit sau pe ceva de metal, ca sa nu se sparga la temperatura mare! Le lasi sa se mai racoreasca apoi le pui capacele si le tii intr-un loc cald.

Ulterior le muti in camara.

Arde iuti in otet

Ardei_iuti_in_otet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.