Ardei bulgăreşti

Printeaza

Ardei bulgăreşti

Ingrediente:Ardei bulgăreşti

  • 5 kg ardei iuţi
  • 250 g za­hăr
  • muştar alb şi boabe de piper
  • un I oţet
  • 200-300 ml apă
  • două linguri de sare

 

Mod de preparare:

Se fierbe apa cu sarea şi se toarnă peste ardei, lăsându-se sa se răcească. Se fierb la un loc toate ingredientele (cu excepţia ardeilor).

Ardeii iuţi se pun în borcan şi se toarnă întreaga compoziţie peste ei. Se aco­peră borcanul cu celofan şi se leagă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.