Omleta cu branza si somon afumat din: unt, oua, crema de branza, somon afumat, ceapa verde. Micul dejun este o masă importantă a zilei, care trebuie să asigure o sursă de energie și nutrienți pentru a începe ziua într-un mod sănătos. Consumul unui mic dejun echilibrat poate avea numeroase beneficii pentru sănătate, inclusiv creșterea nivelului […]
Ardei capia in oţet
PrinteazaArdei capia in oţet din: ardei capia, otet, apa, zahar, sare, foaie de dafin, frunze de telina, hrean.
Ingrediente:
- două kg ardei capia
- 500 ml oţet de 9°
- un litru apă
- 250 g zahăr sau miere
- două linguri de sare
- o foaie de dafin
- o frunză de ţelină
- 100 g hrean sau 3 linguri de sămânţă de muştar
Mod de preparare:
Ardeii, bine spălaţi, se taie în jumătăţi pe lungime, curăţându-se de cotoare şi seminţe.
Intr-o cratiţă de 3 litri se pun la fiert oţetul şi toate ingredientele, cu excepţia hreanului, şi se acoperă cu un capac.
Când lichidul clocoteşte, se pun ardeii capia şi se lasă să fiarbă.
aşază apoi în borcane şi se toarnă aproximativ o jumătate din lichid. completează cu ceilalţi ardei, se presează cu două felii de hrean şi se toarnă restul de lichid.
pune celofan dublu, se leagă şi se acoperă borcanele cu pături pentru ca întreaga compoziţie să nu fermenteze.
Ardei capia în oţet
Pofta buna!
Cocktail cu triplu sec si suc de grapefruit
Cocktail cu triplu sec si suc de grapefruit din: gheata, suc de grapefruit, votca, triplu sec, crngute de cimbru, lamaie. Ingrediente: Cuburi de gheata 125ml suc de grapefruit 60ml votca Putin triplu sec 1/2 lingurita crengute cimbru Lamaie si crengute cimbru pentru servire Mod de preparare: Umpleti un shaker cu gheata si adaugati sucul, […]