Ardei capia umpluti cu crema de branza
PrinteazaArdei capia umpluti cu crema de branza din: ardei capia, branza de vaci, telemea, oua, busuioc, cimbru, patrunjel verde, ardei iute, usturoi, ulei, sare, piper.
- 4 ardei capia verzi mai mari sau 8 mai mici
- 250 g branza de vaci
- 200 g telemea
- 2 oua
- 1 lingura busuioc proaspat
- 1 lingurita cimbru
- 1 lingura patrunjel verde
- 1/2 ardei iute
- 4 catei de usturoi
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Amesteci branza cu telemeaua rasa, cu ouale, busuiocul tocat, cimbrul, patrunjelul, ardeiul iute tocat, usturoiul pisat, sare si piper.
Omogenizezi bine compozitia. Tai capacele la ardei, ii cureti de semitne si de nervuri, ii speli si ii pui la scurs.
Umpli ardeii cu compozitia de branza, lipesti capacele, ii ungi cu ulei, ii asezi pe gratarul incins si ii frigi putin pe toate partile.
Ardei capia umpluti cu crema de branza
Pofta buna!