Ardei capia umpluti cu branza

Printeaza

 Ardei capia umpluti cu branza

Ingrediente:Ardei capia umpluti cu branza

  • 5-6 ardei capia
  • 500 g brânză
  • 250 g margarină
  • sare
  • piper
  • biovegetal
  • mărar
  • patrunjel

 

Mod de preparare:

Se curăţă ardeii de cotor, se umplu cu pastă din brânză, apoi se dau la rece timp de 2-3 ore, după care se taie felii şi se ornează platoul cu salată verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.