Ardei capia umpluti cu varza

Printeaza

Ardei capia umpluti cu varza din: ardei, varza, otet, ulei, apa, sare, piper, foi de dafin.

Ingrediente:Ardei capia umpluti cu varza

  • 20 ardei capia
  • 1 varză albă potrivită
  • 500 ml oţet
  • 1-2 linguri ulei
  • 1 l apă
  • 1 lingură sare
  • boabe de piper
  • foi de dafin

Mod de preparare:

Speli bine ardeii capia, le tai căpăcelul, cât mai aproape de coadă şi-i cureţi de seminţe şi nervuri.

Toci varza, o sărezi şi pui un pic de ulei şi amesteci bine. Umpli cu acest amestec ardeii şi-i aşezi apoi în borcane, după preferinţă, cu foi de dafin printre ei. Presari boabele de piper.

Separat, pui apa împreună cu oţetul şi sarea pe foc şi, după ce a fiert în câteva clocote, torni lichidul peste ardei. Legi cu celofan şi depozitezi în cămară.
Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.