Ardei capia umpluţi

Printeaza

O reteta de ardei capia umpluti din: ardei, sare, piper, branza de vaci, lapte si menta.

Ingrediente:Ardei capia umpluţi

  • 4 ardei graşi lungi
  • sare
  • piper
  • 200 g brânză dulce de vaci (sau capră)
  • 2 linguri lapte
  • 2 crenguţe de mentă

 

Mod de preparare:

Tăiaţi ardeii cu un cuţit lung în jumătate şi pregătiţi-i. Condimentaţi-i cu sare şi piper. Amestecaţi brânza cu laptele. Curăţaţi menta, tocaţi-o şi adăugaţi-o peste brânză împreună cu sarea şi piperul.

Intindeţi crema de brânză obţinută peste jumătăţile de ardei, aşezaţi-le într-o tigaie grill din aluminiu şi frigeţi-le cca. 10 minute. La final, le puteţi orna cu frunze de mentă.

Ardei capia umpluţi

Ardei capia umpluţi

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.