Ardei capia umpluţi
PrinteazaO reteta de ardei capia umpluti din: ardei, sare, piper, branza de vaci, lapte si menta.
- 4 ardei graşi lungi
- sare
- piper
- 200 g brânză dulce de vaci (sau capră)
- 2 linguri lapte
- 2 crenguţe de mentă
Mod de preparare:
Tăiaţi ardeii cu un cuţit lung în jumătate şi pregătiţi-i. Condimentaţi-i cu sare şi piper. Amestecaţi brânza cu laptele. Curăţaţi menta, tocaţi-o şi adăugaţi-o peste brânză împreună cu sarea şi piperul.
Intindeţi crema de brânză obţinută peste jumătăţile de ardei, aşezaţi-le într-o tigaie grill din aluminiu şi frigeţi-le cca. 10 minute. La final, le puteţi orna cu frunze de mentă.
Ardei capia umpluţi
Poftă bună!