Ardei copti cu branza de capra

Printeaza

Ardei copti cu branza de capra din: ardei grasi, branza de capra, ciuperci, ceapa, busuioc, oregano, sare, piper, ulei.

Ingrediente:

  • 5 ardei grasi rosii potriviti
  • 750 g branza de capra
  • 5 ciuperci potrivite
  • 1 ceapa mare
  • busuioc proaspat
  • oregano proaspat
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Speli ardeii, ii tai jumatati si le scoti semintele. Ii asezi intr-o tava incapatoare sau separat, in vase termorezistente.

Cureti ceapa si ciupercile. Le speli, le scurgi si le tai rondele. Incingi putin ulei intr-o tigaie antiaderenta si calesti legumele.

Condimentezi cu putina sare si piper. Zdrobesti branza cu furculita si o pui intr-un castron.

Pui in interiorul fiecarui ardei din legumele calite, apoi presari branza. Dai la cuptor pana se rumenesc ardeii.

In momentul servirii, ii decorezi cu busuioc si oregano proaspat.

 

Ardei copti cu branza de capra

Ardei_copti_cu_branza_de_capra

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Daniela Melinte

    Au iesit minunati, dar nu am folosit branza de capra

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.