Ardei copti cu branza de capra
PrinteazaArdei copti cu branza de capra din: ardei grasi, branza de capra, ciuperci, ceapa, busuioc, oregano, sare, piper, ulei.
Ingrediente:
- 5 ardei grasi rosii potriviti
- 750 g branza de capra
- 5 ciuperci potrivite
- 1 ceapa mare
- busuioc proaspat
- oregano proaspat
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Speli ardeii, ii tai jumatati si le scoti semintele. Ii asezi intr-o tava incapatoare sau separat, in vase termorezistente.
Cureti ceapa si ciupercile. Le speli, le scurgi si le tai rondele. Incingi putin ulei intr-o tigaie antiaderenta si calesti legumele.
Condimentezi cu putina sare si piper. Zdrobesti branza cu furculita si o pui intr-un castron.
Pui in interiorul fiecarui ardei din legumele calite, apoi presari branza. Dai la cuptor pana se rumenesc ardeii.
In momentul servirii, ii decorezi cu busuioc si oregano proaspat.
Ardei copti cu branza de capra
Pofta buna!
Au iesit minunati, dar nu am folosit branza de capra