Ardei copţi cu smantană si verdeaţă

Printeaza

Ardei copţi cu smantană si verdeaţă

Ingrediente:Ardei copţi cu smantană si verdeaţă

  • 8-10 ardei graşi
  • 2 linguri unt
  • 1 lingură făină
  • 250 ml smân­tână (10-12 linguri)
  • sare
  • mărar
  • pătrun­jel

 

Mod de preparare:

Coci ardeii ca pen­tru salată, îi cureţi bine de pieliţe şi le îndepărtezi cotoarele. Pregăteşti apoi un sos de smântână: rumeneşti foarte puţin făina în unt, apoi adaugi smântâ­nă şi potriveşti de sare.

După 5 minute, adaugi ardeii copţi întregi sau rupţi în bucăţi, laşi mâncarea să dea în câteva clocote, apoi îi dai deoparte şi-i presari cu verdeaţă tocată.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.