Ardei copti si umpluti cu cascaval

Printeaza

Ardei copti si umpluti cu cascaval din: ardei grasi, cascaval, oua, faina, sare, piper, ulei.

Ingrediente:

  • 1 kg ardei graşi sau capia
  • 250 g caşcaval
  • 1 ou
  • 2-3 linguri făină
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Coci ardeii întregi şi când sunt gata, îi presari cu sare şi îi laşi acoperiţi 20 minute.

Ii cureţi apoi de coajă, cotoare şi semin­ţe şi-i pui într-un prosop curat de hârtie care să absoarbă zeama pe care şi-o lasă.

Umpli fiecare ardei cu câte o felie de caşcaval, îi treci prin făină, apoi prin ou bătut cu sare şi piper şi-i prăjeşti în ulei încins.

Sunt foarte buni calzi.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.