Ardei copţi umpluţi cu carne de pui
PrinteazaArdei copţi umpluţi cu carne de pui din: ardei grasi, carne de pasare, morcovi, telina, pastarnac, rosie, zeama de lamaie, ulei de masline, sare, patrunjel verde.
- 2 ardei grasi mari
- 2 linguri de carne de pasare fiarta
- 1 lingura de zarzavat fiert, taiat cuburi (morcovi, telina, pastarnac)
- 1 rosie
- 1/2 lingura zeama de lamaie
- 1 lingura ulei de masline
- sare dupa gust
- patrunjel verde tocat fin
Mod de preparare:
Coci ardeii în mod uniform, îi cureţi de coajă şi seminţe, îi laşi să se scurgă de zeamă, apoi îi umpli cu carnea de pasăre fiartă şi tocată, amestecată cu zarzavatul tăiat cuburi, verdeaţă şi sare.
Aşezi ardeii pe o farfurie şi îi garniseşti cu felioare de roşie curăţate de coajă şi stropite deasupra cu ulei de măsline şi zeamă de lămâie.
Ardei copţi umpluţi cu carne de pui
Pofta buna!
.