Ardei cu batog uscat

Printeaza

Ardei cu batog uscat din: Bacalao, ardei, usturoi, patrunjel, ulei de masline.

Ingrediente:Ardei cu batog uscat

  • 300 g Bacalao (cod uscat şi sărat)
  • 1 borcan de ardei mici conservaţi
  • 4 căţei de usturoi tocaţi mărunt
  • 5 linguri de pătrunjel tocat mărunt
  • 5 linguri de ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Codul uscat se lasă la înmuiatîn apă rece minim 12 ore. Se schimbă de mai multe ori apa.

Se pune la scurs codul şi se rupe în bucăţele mărunte. Ardeii se pun şi ei la scurs într-o strecurătoare.

Jumătate din usturoi se căleşte timp de circa 10 minute în 3 linguri de ulei împreună cu peştele şi cu 3 linguri de pătrunjel. Se toarnă pe deasupra puţin din lichidulîn care au fost conservaţi ardeii şi se amestecă bine.

Se umplu ardeii cu această umplutură. Se încinge restul uleiului, se prăjesc în el restul usturoiului şi pătrunjelul şi se picură peste ardei.

 

Ardei cu batog uscat

Ardei cu batog uscat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.