Ardei gogoşar umpluţi cu pateu vegetal

Printeaza

Ardei gogoşar umpluţi cu pateu vegetal
Ardei gogoşar umpluţi cu pateu vegetal

Ingrediente:

  • 7 ardei
  • 1 cutie pateu vegetal
  • 100 g brânză dulce
  • 2 gălbenuşuri
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Ardeii se spală, li se îndepărtează cotorul, li se scot seminţele şi se pun la scurs cu gura în jos. Pentru umplutură, se încorporează restul ingredientelor cu ajutorul mixerului.

Se aşază pe un platou şi se ornează cu pătrunjel verde, apoi se pun în frigider.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.