Pate de Scrumbie Afumată din: scrumbie afumata, unt, smantana, mustar, zeama de lamaie, usturoi, capere, sare, piper, patrunjel. Este o alegere excelentă pentru cei care doresc să ofere o notă de rafinament și originalitate meniului de aperitive. Combinația de scrumbie afumată, bogată în arome, cu textura cremoasă a pateului, face din acest preparat un favorit […]
Ardei gras pentru umplut
PrinteazaArdei gras pentru umplut – curăţă de cotoare şi seminţe 5 kg ardei graşi; se spală, se pun la scurs, se presară sare în fiecare şi se lasă 24 ore, să se înmoaie.
Sucul rezultat se toarnă în borcanele în care se aşază ardeii şi se completează cu saramura (1 lingură sare grunjoasă la 11 apă).
Se căptuşeşte fundul borcanului cu crenguţe de vişin cu frunze, deasupra se pun câteva bucăţi de hrean curăţat, apoi iar o crenguţă de vişin.
Ardei gras pentru umplut: Ardeii se aşază cu grijă în borcane. sterilizează 20 min. Se depozitează la loc răcoros, înainte de folosire se spală ardeii cu apă rece şi se lasă puţin la desărat.
Tocăniță de Mistreț cu Mămăligă
Tocăniță de Mistreț cu Mămăligă: O Rețetă Tradițională din: carne de mistret, vin, ceapa, morcovi, usturoi, ardei gras, rosii in suc, dafin, rozmarin, boia, sare, piper, ulei, mamaliga. Descoperiți savoarea autentică a vânatului cu această tocăniță, un fel de mâncare robust și încărcat de tradiție. Perfectă pentru zilele reci de iarnă sau pentru o cină […]