Ardei gras roşu, umplut cu carne de pui
PrinteazaArdei gras roşu, umplut cu carne de pui din: ardei grasi rosii, ceapa, orez, sare, piper, piept d epui, pasta de tomate.
Ingrediente:
- 2 ardei grasi rosii
- 1/2 ceapa
- 1 lingura orez nefiert
- sare
- piper
- 1 piept de pui de 350-400 g
- pasta de tomate
Mod de preparare:
Ardei gras roşu, umplut cu carne de pui: Tai bucăţi pieptul de pui, apoi mixezi bucăţile de carne în robot până este tocată mărunt.
Cureţi ceapa şi o tai mărunt. Tai capacele ardeilor şi îi cureţi de seminţele din interior.
Intr-un bol pui carnea de pui, orezul, ceapa, sare şi piper după gust şi amesteci bine până la omogenizare.
Umpli ardeii cu compoziţia de mai sus. Aşezi ardeii într-o oală sau într-un vas de yena, torni pastă de tomate sau bulion şi torni apă cât să-i acoperi.
Dai oala la cuptorul preîncălzit şi îi laşi mai bine de o oră. Serveşti ardeii cu iaurt slab.
Pofta buna!