Ardei gras roşu, umplut cu carne de pui

Printeaza

Ardei gras roşu, umplut cu carne de pui din: ardei grasi rosii, ceapa, orez, sare, piper, piept d epui, pasta de tomate.

Ingrediente:

  • 2 ardei grasi rosii
  • 1/2 ceapa
  • 1 lingura orez nefiert
  • sare
  • piper
  • 1 piept de pui de 350-400 g
  • pasta de tomate

 

Mod de preparare:

Ardei gras roşu, umplut cu carne de pui: Tai bucăţi pieptul de pui, apoi mixezi bucăţile de car­ne în robot până este tocată mărunt.

Cureţi ceapa şi o tai mărunt. Tai capacele ardeilor şi îi cureţi de seminţele din interior.

Intr-un bol pui carnea de pui, orezul, ceapa, sare şi pi­per după gust şi amesteci bine până la omogenizare.

Umpli ardeii cu compoziţia de mai sus. Aşezi ardeii în­tr-o oală sau într-un vas de yena, torni pastă de toma­te sau bulion şi torni apă cât să-i acoperi.

Dai oala la cuptorul preîncălzit şi îi laşi mai bine de o oră. Serveşti ardeii cu iaurt slab.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.