Reteta gem de zmeura pentru diabetici din: zmeura, agar-agar, rachiu, fructoca, lamaie. Ingrediente: 600 g zmeură 4 linguriţe agar-agar 4 cl rachiu de zmeură 200 g fructoză sucul de la 1 lămâie Mod de preparare: Zmeura se alege cu grijă, se clăteşte scurt şi se toarnă într-o cratiţă împreună cu fructoza. Intr-o ceaşcă se […]
Ardei gras umplut – Reteta pentru diabetici
PrinteazaArdei gras umplut – Reteta pentru diabetici din: ardei gras, piept de pui, ciuperci, telemea de vaci, rosii, iaurt dietetic.
Rețetele pentru diabetici nu trebuie să fie restrictive sau plictisitoare. Există multe opțiuni delicioase care pot satisface papilele gustative fără a compromite controlul diabetului.
Este important ca persoanele cu diabet să consulte un medic sau un dietetician înainte de a face schimbări majore în dieta lor, pentru a se asigura că acestea sunt sigure și eficiente pentru nevoile lor specifice de sănătate.
Ingrediente
- 150 g ardei gras rosu (jumatati)
- 50 g piept de pui (file)
- 50 g ciuperci (proaspete sau conserva)
- 10 g telemea de vaci
- 15 g rosii pasate (din conserva)
- 100g iaurt dietetic
Mod de preparare
Ardeiul gras se inveleste in folie de aluminiu si se baga la cuptor pana se inmoaie putin.
Pieptul de pui se face la gril sau tigaie fara ulei,apoi se taie cuburi.
Ciupercile taiate se pun in tigaia in care am facut pieptul cu putina sare si un strop de apa si se tin pana se inmoaie.
Ardeiul se taie in doua iar in interiorul lui presaram putina sare.
Aadaugam pieptul si ciupercile, facem o mica adincitura in care punem oul si dam la cuptor.
La sfarsit radem telemeaua si mai introducem pentru 10 min.
Pofta buna!
poate iti placce si:
Reteta gem de zmeura pentru diabetici
Omleta taraneasca – Reteta pentru diabetici
Omleta taraneasca – Reteta pentru diabetici din: cartofi fierti, ulei, ceapa, sare, carnaciori, oua, lapte, marar. Ingrediente 1 1/2 kg cartofi fierti ulei 1 ceapa sare 4 carnaciori 2-3 oua 4-6 linguri lapte marar Mod de preparare Cartofii taiati in felii se prajesc usor in uleiul fierbinte, se sareaza si li se adauga ceapa […]
Pofta buna!