Ardei grasi cu sos de rosii

Printeaza

Ardei grasi cu sos de rosii din: ardei, ceapa, ulei, faina, sare, ou.

Ingrediente:Ardei grasi cu sos de rosii

  • 0,5 kg ardei 1kg rosii
  • 2 cepe medii
  • ulei
  • faina
  • sare
  • 1 ou

 

Mod de preparare:

Ardeii se coc, sau se prajesc un ulei. Se sareaza si se lasa la racit apoi se curata de pielita (sau nu). Rosiile se dau prin razatoare sau se taie cubulete. Se pun la fiert pana scad. Intre timp se taie cepele marunt si se prajesc in ulei, cand sunt putin rumene se adauga o lingura de faina.

Se mai lasa putin si se toarna sosul de rosii si ardeii. Se mai tine pe foc cca 15 min. Se poate drege cu ou.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.