Ardei grasi pentru umplut in bulion

Printeaza

Ardei grasi pentru umplut in bulion din: ardei grasim bulion, conservant.

Ingrediente:Ardei grasi pentru umplut in bulion

  • 2 kg ardei graşi
  • bulion
  • conservant

Mod de preparare:

Se spală ardeii, se scot cotoarele şi se pun la fiert 1-2 minute, pentru înmuiere. Se strecoară şi se aşază în borcane. Se toarnă bulion proaspăt preparat, încă fierbinte, în borcane, până acope­ră ardeii, apoi se presară puţin conservant.

Se leagă bine borcanele.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.